Proefles aanvragen

Zin in schaatsen ? Je kunt bij STL een proeftraining aanvragen ! Je betaalt zelf voor de entree van de ijsbaan en zorgt zelf voor je schaatsen(noren, easy-gliders) Wij bieden jou de gelegenheid om eenmalig aan een echte STL-training op dinsdag-, vrijdagavond van 18.15 uur tot 19.25 uur, of vrijdagochtend 9.30 uur tot 10.40 uur uur deel te nemen. Je betaalt geen trainingskosten. Let op ! Tijdens een proeftraining ben je nog niet verzekerd. Dus, deelname is op eigen risico.

Hoe pak je de aanvraag voor een proeftraining  aan ?

Ga niet zonder afspraak naar de ijsbaan voor een proeftraining. Stuur altijd eerst een email naar schaatstrainingsgroeplelystad@gmail.com De vereniging zoekt op heel korte termijn, vaak dezelfde week, een datum waarop je de proeftraining gaat volgen. Vermeld je schaatsniveau en leeftijd. Wij zorgen dat iemand van STL je in de hal voor de kassa’s opvangt. Kom je nietmail dit op tijd naar ons. We hebben afspraken met de ijsbaan dat we belangstellenden  eenmalig mogen laten deelnemen aan een officieel trainingsuur voor verenigingen. Dit uur is normaliter niet toegankelijk voor schaatsers zonder schaatspas voor genoemd  trainingsuur. Meld je je niet aan, weten wij en in het verlengde de ijsbaan niet dat je je opgegeven hebt voor een proeftraining, dan krijg je geen toegang tot de ijsbaan. Trainingsuren zijn alleen toegankelijk voor mensen die officieel verbonden zijn aan een schaatsvereniging. We geven namen van mensen die een proeftraining bij ons volgen voorafgaand aan de eenmalige training door aan de ijsbaan.

Heb je na de proeftraining besloten om lid te worden van STL ?

Vul snel op de site het aanmeldingsformulier voor STL-leden in. Vermeld ook de straatnaam, huisnummer en telefoonnumer. Je krijgt van STL een mail waarin je aanmelding bevestigd wordt. Na de bevestigingsmail heb je toegang tot een trainingsuur. Neem overdag contact met de ijsbaan op om de foto op jouw schaatspas te regelen. Ieder lid van STL is verplicht om te trainen in het officiële STL trainingsjasje, zodat je herkenbaar bent voor de trainers van STL.

Plaats een reactie