Burger Support

Welkom bij Burger Support BV

Na een langdurig dienstverband met USG People (o.a. Unique Uitzendburo, Start, Ad Rem en Telecom Direct Almere) zijn Maaike en Marcel Burger gestart met hun eigen werving-, selectie- , en HR adviesbureau in Lelystad. De eerste twee jaar vanuit huis, sinds 1 maart 2007 vanuit een bijzonder kantoor aan de Zilverparkkade in het centrum van Lelystad. Het pand sloot aan op de filosofie van de onderneming: Betrouwbaar, Betrokken en Professioneel.
Op de bovenste verdieping van het gebouw Dominor biedt het kantoor prachtig uitzicht over de stad. Werkzoekenden verbreden hun horizon letterlijk bij Burger Support. Zij is in Lelystad een autoriteit op het gebied van werving & selectie van HBO kandidaten voor bedrijfsleven en non-profit organisaties.
Aangezien de Burgers jarenlang actief waren in o.a. Flevoland, in Lelystad wonen en hier een groot netwerk hebben met werkgevers, lag het voor de hand dat Lelystad de vestigingsplaats zou worden. Bewust hebben wij gekozen voor onze achternaam, omdat de associatie snel gelegd zou worden met ons als persoon. En uiteindelijk hebben wij iedere dag te maken met “de burger” en bieden wij support op diverse terreinen van de factor mens.
MKB ondernemers die geen eigen HR functionaris in dienst hebben, maken gebruik van de dienstverlening van de consultants van Burger Support. Naast advies voeren wij de opdrachten ook zelf uit. Wij nemen graag de verantwoordelijkheid voor het optimaal inzetten van mensen voor het succes van de onderneming. Onze dienstverlening richt zich compleet op in-, door- en uitstroom van personeel.
Het personeelsbestand van Burger Support is de afgelopen periode sterk gegroeid. In 2005 gestart met z’n tweeën, sinds januari 2015 met tien collega’s actief in Flevoland en in het bijzonder in Lelystad. Allen wonen en werken in Flevoland en dragen de provincie een warm hart toe. Treden als team dagelijks op als ambassadeur van Flevoland en haar werkgevers. De betrokkenheid is groot en staan midden in de samenleving van Lelystad en Almere.

Met vriendelijke groet,
Burger Support
Werving & Selectiebureau en HRM Advies