Fysiocentrum Pauwendaal

FYSIOCENTRUM PAUWENDAAL

Fysiotherapie die raakt!

Pauwendaal 11062015

Lopen, staan, springen, bukken, tillen, reiken, sporten, zelfs slapen …. het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is besef je pas als je ergens last van krijgt. 

Fysiocentrum Pauwendaal bestaat uit een team fysiotherapeuten, waar eenieder zijn eigen specialisatie heeft. Ons team is continu bezig met scholing en nascholing om het niveau van behandelen te blijven verbeteren en om op zijn of haar vakgebied zich verder te ontwikkelen.

Onze specialisaties zijn manuele therapie , Mc Kenzie therapie, triggerpointbehandelingen en dry needling, orofaciale fysiotherapie bij duizeligheidsklachten & kaak/oor/aangezichtsklachten, psychosomatische fysiotherapie & haptonomische fysiotherapie, inspanningsfysiologie & sportfysiotherapie.

Fysiocentrum Pauwendaal biedt sportmedische kennis aan iedereen die sport, in welke vorm dan ook, voor elke leeftijd en elk niveau. Dus alle schaatsers van STL kunnen bij ons terecht. Onze aanpak is enerzijds gericht op het voorkomen en behandelen van blessures, anderzijds op het verbeteren van de fitheid en conditie met als doel gezond en optimaal functioneren in de sport. We werken daarbij samen met een sportarts.

De praktijk beschikt over een goed geoutilleerde trainingsruimte met moderne test- en trainingsapparatuur. Voor alle STL-leden geldt een voordeelregeling van 5,- per maand op een trainingsabonnement. Dat betekent dat u 20,- per maand betaalt voor onbeperkt aantal trainingen per week. Een afspraak voor fysiotherapie kan voor alle leden binnen 48 uur gemaakt worden!

U bent van harte welkom aan de Pauwenburg 160c. Voor extra informatie bezoek onze website www.fysiocentrumpauwendaal.nl

logo_V2